توت فرنگی بونسای قرمز گیاهی رونده و چند ساله است. این توت فرنگی به صورت بوته کوتاه و بونسای به رنگ قرمز، ریز و بسیار خوش طعم هستند. توت فرنگی بونسای قرمز رسیده را در خنکای صبح برداشت کنید و بلافاصله در یخچال بگذارید.
ویژگی های ظاهری توت فرنگی بونسای قرمز:
توت فرنگی بونسای قرمز گوشتی سفت، ترد و قرمز دارند. برگ های توت فرنگی بونسای قرمز معمولاً سبز تیره و براق هستند، با یک رگبرگ مرکزی قابل توجه که از ساقه تا نوک آن کشیده شده است. از هر ساقه سه برگ به شکل شبدر رشد می کند. طعم آنها شیرین همراه با کمی اسیدیته است.
نحوه پرورش گیاه توت فرنگی بونسای قرمز:
توت فرنگی بونسای قرمز رشد سریعی دارد. خاک اطراف بوته های توت فرنگی بونسای قرمز را با مخلوطی از قسمت های مساوی از کمپوست تمام شده و کود کهنه مالچ کنید. مالچ را مستقیماً به ساقه های گیاه فشار ندهید و تمام برگ های گیاه را در بالای مخلوط نگه دارید. این مالچ رشد علف های هرز را سرکوب می کند و به عنوان یک کود آلی برای تقویت رشد گیاه عمل می کند.
مناطق کاشت توت فرنگی بونسای قرمز:
در هوای سردتر به بهترین وجه رشد می کنند و باید در اوایل بهار یا پاییز زمانی که دما سرد شده است، کاشته شوند.
اندازه و فاصله کاشت:
بذر توت فرنگی بونسای قرمز را با فاصله 30 سانتی متر بکارید. بذرها را با 0.5 سانتی متر خاک بپوشانید.
مراقبت از گیاه توت فرنگی بونسای قرمز:
زمان ایده آل برای کاشت توت فرنگی بونسای قرمز پس از پایان تهدید یخبندان در اوایل بهار، معمولا اسفند یا فروردین است. مزایای رشد آنها این است که نیازی به محافظت از میوه ها در برابر بیماری های ناشی از خاک ندارید و هنگام چیدن آنها دچار کمردرد نمی شوید. این گیاه سریع و قوی است که از اواسط خرداد به مدت طولانی توت فرنگی بونسای قرمز متوسط تولید می کند.
نور خورشید مناسب:
روزانه به حداقل 8 ساعت آفتاب کامل نیاز دارد.
خاک مناسب:
خاک کمی اسیدی با PH بین 5.5 تا 6.8 را ترجیح می دهد.
آبیاری مناسب:
بعد از کاشت آبیاری کنید و خاک را مرطوب نگه دارید تا بذرها در حدود هفت روز جوانه بزنند.
برداشت توت فرنگی بونسای قرمز:
توت فرنگی بونسای قرمز بعد از 60 روز قابل برداشت است.
نقد و بررسیها
Clear filtersهنوز بررسیای ثبت نشده است.